Știri

ELIT TEHNICA Vă invită la TehAgroFest

În perioada 14-16 iunie 2018, în comuna Tohatin, municipiul Chișinău, va avea loc prima ediție a Expoziției Internaționale Agricole „TehAgroFest-2018”, organizată în formatul test-drive, care va prezenta agricultorilor un nou concept de eveniment agricol în câmp.


 

Organizatorul evenimentului, compania Sanctum AG, își propune să adune în același loc mai mulți furnizori de utilaje agricole care  vor putea demonstra în lucru tehnica agricolă și tind ca acest eveniment să devină unul tradițional.

 

ELIT TEHNICA, pe parcursul a trei zile, va prezenta producătorilor agricoli demonstrații practice cu mașini și utilaje agricole, și vor cunoaște cele mai moderne tehnologii cu care venim să susținem sectorul agricol din Republica Moldova.

 

Pentru prima dată în Republica Moldova, în cadrul „TehAgroFest-2018” veți putea vedea:

 

  • Prima expoziție-demonstrare a tehnicii agricole, semințelor și tehnologiilor de prelucrare a solului;
  • Noutăți și inovații a tehnicii agricole și agregatelor de prelucrare a solului;
  • Demonstrarea lucrului tehnicii agricole în condiții de câmp;
  • Demonstrarea agregatelor de prelucrare a solului în condiții de câmp;
  • Loturi demonstrative cu soiuri și hibrizi a culturilor de câmp;
  • Tehnologii inovative de creștere a culturilor agricole de câmp;
  • Noi soiuri și hibrizi de grâu, porumb și floarea soarelui.

 

TehAgroFest promite fermierilor că la acest eveniment vor găsi informații ample despre tot ceea ce au nevoie pentru dezvoltarea afacerilor, pornind de la diverși hibrizi de culturi și până la tehnici moderne de producție. Totodată, evenimentul va prezenta inovațiile în domeniul agricol, iar vizitatorii vor putea aprecia capacitățile tehnicii agricole direct în câmp. Plus la toate, fermierii vor fi îndrumați să cultive folosind tehnologii și echipamente de ultimă generație.

 

Locația: com. Tohatin, mun. Chișinău