Elit-Tehnica este o companie în dezvoltare rapidă. Sarcinile companiei includ nu numai furnizarea întreprinderilor agricole cu utilaje și echipamente moderne, fiabile, de înaltă calitate și performante de la producători mondiali de top, ci și asistență pentru servicii. Pentru gama de clienți avem la dispoziție propriul depozit de piese de schimb completat în mod constant. Serviciul de logistică al companiei este axat pe cele mai scurte termene de livrare.
 
Elit-Tehnica are statutul de dealer de furnizori de frunte de utilaje și echipamente agricole, precum: JCB,Kverneland,Great Plains,Hardi,Trimble,Petkus. Astăzi, compania are un personal format din specialiști cu înaltă calificare, care sunt gata să consilieze clienții în orice moment și să-și împărtășească experiența în implementarea și implementarea infrastructurii și a soluțiilor specializate.
 
Oferim clienților noștri o gamă completă de servicii pentru selecția mașinilor și echipamentelor necesare, precum și o gamă de lucrări la service în garanție și post-garanție. Fiecare client al „Elit-Tehnica” primește o abordare individuală și un serviciu de calitate.
 
Astăzi, pe lângă biroul central din Chișinău, compania are un centru modern de servicii în cartierul Dondușeni, satul Tarnovo. Vă invităm să colaborați – puteți verifica personal calitatea serviciilor oferite și nivelul serviciului. Abordarea individuală, prețurile optime și condițiile de finanțare flexibile sunt garantate!