Servicii

Achiziționarea de echipamente este doar etapa inițială a cooperării. Din ce în ce mai mult, clienții sunt atenți la disponibilitatea unui serviciu de calitate în companie, precum și la disponibilitatea pieselor de schimb și detalilor tehnicii. Noi, Elit Tehnica, suntem în mod rezonabil mândri de angajații noștri. Prezența echipamentelor de înaltă calitate necesită îngrijire obligatorie. Pentru a asigura funcționarea neîntreruptă a echipamentelor și asistența pentru clienți, Elit Tehnica oferă servicii fiabile pentru JCB, Kverneland, Great Plains, Hardi și alte mărci cunoscute.

Astăzi, departamentul de servicii de mentenanță a tehnicii este format din treisprezece persoane.

Datorită parcului mobil de vehicule de service, profesionalismului și echipamentelor tehnice ale inginerilor, precum și unei game largi de piese de schimb în depozite, toate comenzile sunt efectuate rapid și eficient. Prioritizăm serviciul pentru că apreciem fiecare client.
 
Una dintre sarcinile importante ale serviciului este pregătirea personalului tehnic al fermelor pentru funcționarea calificată a echipamentelor achiziționate – echipa noastră oferă o gamă completă de servicii pentru instruirea și consultarea operatorilor de mașini agricole. O abordare individuală, disponibilitatea echipamentelor moderne, tot felul de condiții pentru o reparație cuprinzătoare, service și personal de asistență tehnică echipat cu vehicule specializate sunt gata să călătorească oriunde în Moldova pentru a deservi calitativ clientul pentru ca acesta să ramână mulțumit.
О НАС

Avantajele departamentului de mentenanță a tehnicii „Elit Tehnica”:

  • nivel ridicat de pregătire tehnică a inginerilor de service
  • logistica modernă a serviciului
  • utilizarea pieselor de schimb originale și a consumabilelor
  • cutii special echipate pentru reparații și diagnosticare
  • instruire în utilizarea eficientă a tehnologiei
  • sistem loial pentru clienții departamentului de servicii „Elit Tehnica”